Followers

Friday, July 15, 2011

Blogku belum popular..


pagi2, suka baca LULU PAGES aka BLUE PAGES (bkn yellow pages ye)..mcm2 cerita ada..dan Lulu Caldina ada wat segmen best ni..mcm kna plak ngn aku n blog aku ni..hahaha..kesian kn??

"Segmen ini segmen yang mudah dan akan berlangsung sehingga tengah malam nanti..."

Lulu Caldina:


Adakah blog anda belum popular?
Atau tak berapa popular?
Atau tak ramai follower?
Memerlukan medan untuk mempromosikan blog anda?
Atau nak tambah kenalan/follower???



(aku: kesemua di atas...)



Hah, jom sertai segmen ini...



1. Ambik header blog LULU, beserta link
entri tu, buat 1 entri...
Dengan
tajuk : "Blogku belum popular.."
2. Dalam entri tu, korang bagilah sebab
kenapa korang rasa blog korang belum
popular..
Atau bakal popular....
3. masukkan link entri kat komen
dalam
entri tu...


sebab aku nk join segmen ni:


aku rasa blog aku x popular sbb....x rmai followers kot..lgpun, SAYA BUDAK BARU BELAJAR...hehe..pastu,maybe aku x pndai lg dlm berbelog ni (tgk la..blog pun simple je) dan berblog sbb aku suka bercerita sebenarnya..(dulu suka tulih diari, skrg ngn ada blog, leh la aku nk cta apa2 ja kn..even xda yg baca ka, tp ni satu kepuasan..)..huhu...



lama2 dh berblog (setahun lbh ni), bru la tau ada byk pekdah nye...jeles bila tgk blog2 lain yg very famous amos mcm Cik Epal, Yuyu, FL semua tu...ngn nuffnang yg beriban evry month..wahhhh...suka duit2 ni...haha...tp, tu la pasai..ceq x reti nk nek kan traffic2 ni..hahahaha..



erm..dh masuk 3 perenggan dh ni..xtau nk merapu apa lg..hope, ngn ada nya cik manis Lulu Caldina wat segmen cmni, tu yg aku menarik tertarik tu....



Sekian....



8 comments:

  1. ala sheila.. follower ratus2 pon traffic x kenciang gak.org nk bc org bc..org xnak xbc gk..huhu

    ReplyDelete
  2. jom terjah..

    http://bexraz.blogspot.com/2011/07/blogku-belum-popular.html

    hite me back k...dnt forget...

    ReplyDelete
  3. jom popular bersama-sama

    salam kenal
    et

    ReplyDelete
  4. jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  5. datang singggah ke blog kamu...saya follow kamu...

    ReplyDelete