Followers

Saturday, April 23, 2011

INNER ITU SAYA PUNYA


entry contest kembali....

lps di tag oleh Cik Tqah, aku pun ngn semangat nya cari pic utk join contest kali ni..
x susah..senang ja... syarat2 nya::


SYARAT PENYERTAAN.

1: FOLLOW blog MRS VIP..

2. buat satu entri kenapa anda patut menang dengan tajuk ' inner itu saya punya '

3: anda wajib mengetag sekurang-kurangnya 2 orang kawan, lagi meriah lagi best kan?? pastu inform orang yg kamu tag tu...kang ternganga je..xtau. haip!

4: xperlu letakkan sticky entri, atau apa2 pada side bar, ikut suka ok.asal bahagia

5:letakkan sekeping gambar anda 'bertudung' yang paling ayu bagi korang. xkisahlah gambar sorang ke banyak ke.. tapi tunjuk pada penganjur, mana satu muka korang. okey.

6:tarikh tutup : 07/5/2011 dan hadiah akan dipos sebelum 11/5/2011

7:pada yang xbertudung pun boleh join cuma letakkan pic bertudung ya darl.

dah siap? tinggal link anda diruangan komen Mrs VIP..

tu ja...so apa lg...

aku pertaruhkan pic ni...
dan nak tag :

1. ANGAH

2. AIDA


tgk inner2 ni..so colorful...
ni antara hadiah2 nya..

dan sebab2 aku patut menang
sbb

1-sy suka pakai inner
2-sy suka mnambah koleksi inner dlm almari ni..
(walaupun kdg2 dh bersepah2 x terlipat..oppss
3-erm...sbb
.

.

.

.

.

INNER ITU SAYA PUNYA...hehe


JOM RAMAI2 SERBU BLOG MRS VIP YG SO SO CHANTEK TU...



1 comment:

  1. gudluck sweety =) thanks join! salam kenal ^^,

    ReplyDelete