Followers

Wednesday, October 31, 2012

Yuna's Homecoming Concert



Salam..

yeah..nak update kali ni psl konsert Yuna yg julung2 kali diadakan di PENANG...




aku bkn la peminat fanatik sgt tp aku minat jgk Yuna,bakat dia n lagu2 dia ni..tp kalu bkn disebabkan si dia yg mnat sgt Yuna n nk tgk Yuna wat konsert, kt Png plak tu, sebagai peneman utk tgk konsert n at the same time dpt jgk tgk yuna live, apa lagi......


TADAAA

.

.



 kasi zoom sket...hehe


jgn jeles wahai kipas-susah-mati YUNA semua..hehe
xdala..msti ramai yg turun Png nk tgk yuna wat knsert ni jgk kn??

Nanti kita jumpa disana

PENANG TIMES SQUARE
10-11-12

...


my 1st concert ticket ever...
(sblm ni tgk konsert free ja..yg xyah kna duit punn)


p/s: nak kena dgr blk suma lagu2 yuna la camni =)



"..sayangku jgn kau persoalkan siapa di hatiku...terukir di bintang tak mungkin hilang cinta ku padamu.."


2 comments:

  1. oh..hi. i was there! sy yg koyak tiket masa konsert hari 2. ahaha. salam kenal ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi nesa...awk ada la mlm tu erk? salam knal jgk =)

      Delete