Followers

Friday, November 18, 2011

Cerita Kahwin Kawan Aku

Salam jumaat....

Last weekend, aku ada kt Shah Alam n KL...TUJUAN?? ada 3...

1-kawan aku kawin
2-jumpa kwn2 uitm shah alam dlu
3-kuaq ronda2 KL


aku bertolak naik bas ke shah alam, jmaat 12 tgh mlm dgn Fariha..plan nk tumpang umah nadia..tp dlm kul 5 lbh,smpai sh alam, call nadia, xdpt..bateri hp kong la tu..so, mmg dh da back up plan utk trus ke pusat komersial (area umah sewa dlu..)...niat nk cari la motel kt situ..tp xda plak..apa lg, dh azan subuh, trus ke surau..

dan nasib baik lg, si ina(anor) plak call tnya da mna..dia dr penang jgk mai ngn keta...dia ambk km n km mula la ke hulu ke hilir kt seksyen 7 tu nk cari hotel murah2...

-with ina & fariha-
muka2 x mandi lagi..hehe

lama x mai shah alam, mcm2 kedai dh buka kt area ni....mcm2 kdai mkn...Tutti Frutti,subway...amboi...pndai depa wat marketing kt area student....abeh la duit student cmni...nasib aku dh lama tggal sh alam...huhu

dan nasib baik kami lg, setelah call org tu org ni,las2 km p umah sewa si Zati plak kt riverview..(xigt lak nama tmpt..)..before tu, ambk Acu kt pdg jawa....di umah zati la kami dpt rest2,mandi n bersiap2.... =)

posing dlu.1st time pkai bju ni..



brgmbr dlm keta ina plak



kul 12 lbh km kuaq..ada yg x beli hadiah lg..p GIANT plak nk cari hadiah...dh setel suma, bru jumpa Ell, Imran dll....Kak As dan Jilla mai ngn Ell....

-di GIANT-


pastu, trus ke KRTU, Subang...
kt sini, bru la sempat jmpa budak2 environment dlu..

-miss them-
before masuk dewan

sampai ja, cute plak tgk banner n pic2 ni ...


pengantin pun so sweet pinky2 gitu bersanding di atas pelamin...kami mkn dlu..mkanan pun sedap..dpt kek comel n choc dlm kotak ni...


pastu, bru p brgmbar ngn pengantin..x sempat ckp byk...erm...

ni kacau pengantin makan sat...huhu


dh kenyang mkn, tggu turn nk ambk gmbr ngn raja sehari..

ina+jilla+bell+aku+acu+kak as



sempat lg b4 blk...

me n fariha


with ina


blk dr kenduri, semua 4 keta kot, p lepak minum plak kt Bangi Kopitiam....x abeh bercerita slps setahun x jumpa..




apa2 pun, tahniah Eton..dh jd isteri org dh pun...xcaya kan?msa aku tgk hg cantik bersanding di atas pelamin, rsa nk nangis ja tba2..(xtipu..)
rasa mcm bru ja kita dok serumah, jd student,masak2, kuaq lepak,bergelak ketawa menangis bersama..cewahh.....xsempat ckp lama2 ritu..raja sehari busy...hehe

pic2 dr kamera imran...



KEPADA TUN NORAIHAN :

"SELAMAT PENGANTIN BARU.. SEMOGA SABAR & BERBAHAGIA SELALU DLM MELAYARI KEHIDUPAN SEBAGAI ISTERI...
SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI &
CEPAT2 DAPAT ANAK K..HEHE..."



Lots Of Love ~

3 comments:

  1. Replies
    1. Miss u tOo ummu maryam... Pejam celik dah 4 thun da post ni...4 thun la kita xjmpa kn!?

      Delete